lørdag 21. november 2015

Stolen från helvetet

Denna snygga stol sprang jag på när jag var på IKEA för några veckor sedan. Så fin, och jag har länge letat efter en liknande, skön att sitta i var den också, och prisvärd! Jag slog till och köpte den. Det var sen mitt lilla helvete började. 
Jag gick med full iver in för att skruva ihop den, jag är ju trots allt en ganska erfaren IKEA-möbel-skruvare. Men det fick visa sig ganska snabbt att i detta tillfälle så var all min tidigare erfarenhet inte tillräcklig... Nejdå! 
På första försöket blev den skev, plus att den var trög att fälla ut. Jag var fortfarande ganska positiv, så jag lossade lite på en del skruvar och provade att fälla ut, forfarande skev. 
2:a försöket, skruvade loss några pinnar för att vända dem... Lättere sagt än gjort! Tålamodet började att tryta.. i tillägg står mamma över mig och säger "Ska inte pappa göre dette iställöt?" Vilket gjorde att jag tänkte " att så f inte!!" Men jag sa: Nej då, detta löser jag lätt! Det funkade inte att vända på några pinnar, stolen var fortfarande skev. 
3:e försöket... Samma visa jag vände på de pinnar som jag vänt, vilket resulterade i att dom var tillbaka på samma sätt som förut. Skit också!
4:e försöket, nu riktigt kokade det inne i mig, jag vände på alla pinnar i ett annat mönster, och då gick det! Det tog mig säkert 1,5 h att montera ihop den.. Jag ska lova, det blir bara en sån stol i vårt hus! I det tidiga stadiet, tänkte jag att sex stolar runt bordet hade varit såå fint. Men nej! Tror inte det. 
Men, visst är den fin?

BJÖRKSNÄS Regissörstol IKEA Går att vika ihop och är därför praktisk att förvara.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett spår efter dig!
Ha en fin dag vidare!