søndag 3. august 2014

Vakre hjem og Interiør

 
George, min duktiga kompis är med i Vakre hjem og Interiør denna månaden, med ett kök han har inrett åt en familj från Sandefjord. George Luby arbetade hos Stephen Ryan Design and Decoration ( http://www.stephenryandesign.com/home/ ) i London innan han flyttade till Oslo. Nu arbetar han bland annat med Neptune Home Norge (http://www.neptunehome.no/ ).
 
Skjermbilde 2014-07-08 kl. 15.26.05
 
Foto: Annette og Christian
 
Visst blev det fint? Jag tycker om att köksön har runda former, plus att det är smarta skåp där. Du kan se närmare på detta om du klickar på linken http://vakrehjem.com/vakkert-kjokken-sandefjord/ . Massor av fler fina bilder i magsinet, som är ute nu.
Det som är så gott är att George har ett frächt perspektiv på inredning, för min egen del tycker jag att det är lätt att gro fast i "samma gamla" tankegångar. Men eftersom George ( arnengluby@gmail.com) har haft många spännade projekt, bland annat i England, så har han en annan infallsvinkel. Vi fick många goda ideer när vi byggde vårt hus. Ja, det blev en del "framsnakking" i detta inlägget, men jag blir så himla glad när det går bra för mina vänner :)
 
Ha en fin kväll!
 


2 kommentarer:

  1. Det är verkligen jättefint! Ljust och fräsch.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jätte fint! Så fina och svala färger!

      Slett

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett spår efter dig!
Ha en fin dag vidare!