mandag 28. januar 2013

Sött som Socker

Hejsan!
Dagarna flyger!
Jag är ingen stor fan av januari... Det är grått, mörkt och kallt. Men trots allt det, så känner jag att det har blivit litegrann ljusare ute. Man måste ju tänka positivt, så jag gläds åt det. Det är säkert därför jag älskar pasteller i denna perioden på året.

Dessutom så var jag och mina kollegor på Gave og Interiørmessen i Lillestrøm i helgen. Det var en efterlängtad vitaminspruta! Det var kanske inte all världen av nyheter, men det var så härligt att få påfyll av inspiration, och så var vi på en del föredrag som var riktigt bra!
Och för att inte glömma, så träffade vi många inspirerande kollegor.

Måndag brukar väl vara en dag som är lite tråkig, sådär efter helgen och allt. Men denna måndagen har varit fylld av positiva saker som kommer att ske framöver:) Men det får jag blogga om vid ett senare tillfälle!
Bilder från mässan kommer så fort jag kan, kom hem igårkväll och denna dagen har varit fullbokad med möten och sedan jobb.

Jag blev helt sjuk när jag var inne på en blogg som hade funnit de här lamporna! Så jätte söta var dom. Min reaktion var med en gång: " var kan jag ha dessa i huset mon tro?"

De här lamporna kommer från Chestnut och är från Nederland.
Du kan se mer HÄR


Jag fann lamporna på en av norges största bloggar, som jag är innom i stort sett varje dag, Villa Von Krogh. HÄR kan du gå in på link om du vill läsa mer.

Önskar er en fortsatt fin dag !


2 kommentarer:

  1. Oi de var utrolig fine :) Skjønner godt at du ønsker deg en av disse!

    SvarSlett

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett spår efter dig!
Ha en fin dag vidare!